Livet

Lucia

Varje år på Fagervik så är det treorna som står för lussandet. I år var det B:s tur 🙂 Tjejerna var naturligtvis mycket spända på vem som skulle bli Lucia. De brukar alltid rösta om detta men i år bestämde fröknarna helt enkelt vem som skulle vara Lucia.  Deras motivering löd ”I år ska Lucia vara en tjej som de andra kan se upp till och som är en bra förebild för de andra”. Och det blev B 😀

Jag blir så stolt över vår lilla tjej! Det är tur att hon visar lite jävlar-anamma här hemma så vi vet att hon har lite och ge 😉 eftersom hon är så snäll mot allt och alla 🙂

Hon blev jätteglad, och hon övade sånger och sin dikt som hon skulle läsa upp, och i Fredags var det dags. Hon var så cool-lungn, hon kan nämligen bli lite nervös annars men inte den här gången. Och hon var så himla fin & duktig. De andra var ju också duktiga förstås 😉

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *