Badrum

Jag håller på att fixa lite i mitt badrum. Det är väldigt litet… och har ingen förvaring alls. Vi tog ut badkaret för att kunna ha en dusch och en tvättmaskin. Sen har jag funderat lite på vad jag ska ha mellan duschen och tvättmaskinen, duschvägg? Duschkabin? Avståndet mellan vägg och badrumsskåpet är ca 79cm så det kan inte stå stora grejer där. Och badrumsskåpet kan jag inte sätta någon annanstans.

Så tillslut så köpte jag en duschdraperistång som ska sitta i en hörna, 70×70 cm, vilket blev perfekt. Jag hittade en stång som var universal, annars har jag haft svårt att hitta en stång som var just i måttet 70×70. Jag köpte limbara fästen också så den var väldigt smidig att sätta upp! :)

image

Stången hittade jag på smarthem.se

För att få lite ordning så köpte jag ett tvättställsunderskåp från Ikea och en supersmart förvaring till alla flaskor som står i duschen, på golvet, på tvättmaskinen… Ja, de brukar ligga och stå lite överallt. Nu hänger de i den här smarta bläckfisken! :) Den kommer från Formverket och jag köpte den från Rum 21.

image

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *