Ny matta

Jag tyckte vi behövde en ny matta som matchar vår fina lampa och den fina gardinen :) Köket har lite pastelliga färger. Jag har kollat lite på mattor men inte hittat någon jag velat ha, men så hittade jag denna plastmatta.
Jag brukar inte vilja ha eller köpa plastmattor (har nog inte haft någon tidigare om jag tänker efter), men mitt kök är ganska smalt och mattan ligger precis där man lagar mat och diskar. Det finns risk att det hamnar något på den någon gång som man inte vill ha på den. Då är det praktiskt att man kan torka av den lite snabbt.

Jag blev glatt överraskad av mattan. Den är jätteskön att gå på, halkar inte omkring på golvet och så kan man vända den om man vill. Antingen har man den gröna sidan med vitt mönster uppåt, eller så kan man ha den vita sidan med grönt mönster uppåt. Den blev fin i mitt kök.

DSC_0752

1 person likes this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *