6 LCHF småfrallor

Jag är inte så mycket för bröd, men mannen i huset som också äter lchf saknar att sätta tänderna i en macka då och då :)
Jag utgick från ett recept av Anna Hallen från hennes bok LCHF för kvinnor som jag har modifierat lite. Varje bulle innhåller ca 2 kolhydrater.

1,5 dl bakerix
2 msk fiberhusk
2 msk sesamfrön
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 ägg
1 dl creme fraiche

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen i ca 4 min. Blanda alla torra ingrdienser i en bunke, tillsätt äggen och creme fraiche. Låt svälla i ca 5 min. Dela i 6 delar och rulla till runda bullar. Lägg på en bakplåtspapperklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min.

Servera med matigt pålägg som exempelvis äggsmör som på bilden. Mumsigt!

DSC_0314
DSC_0275

1 person likes this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *