Lchf pasta

Jag köpte lchf pasta från CarbZone häromdagen och tänkte jag skulle prova den. På paketet stod det att den innehöll ca 6 kolhydrater per portion. Jag räknade ut att en portion var ca 1,75 dl okokt pasta. Jag blev jättesugen på lax när jag var i butiken så jag tänkte jag skulle göra en laxpasta :)

Laxsås 2 port

200g rökt lax
2dl crème fraîche (jag använder laktosfri)
1 röd lök
Lite dill
Peppra lite (och ev salta)

Hacka löken och fräs den i lite smör i en stekpanna. Skär laxen i små bitar, häll i crème fraîchen och låt puttra upp så det blir varmt. Hacka lite dill och strö på.

Till laxen var pastan ok, inte så mycket mer. Lite gummiaktig i konsistensen men bra om man vill ha något som fångar upp såsen.

20120717-201259.jpg

20120717-200830.jpg

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *