Glad Påsk

Helgen har gått i matens och godiset tecken ;) Inte så konstigt, det är ju påsk.

Vi började helgen på långfredagen med en härlig lammstek, super, supergott! Med så enkla medel som vitlök och rosmarin, skyn från stekningen och lite rostade grönsaker blev middagen underbart god. Till lammet avnjöt vi Tommasi Graticcio Appassimento Parziale (nr 5354).

Igår började vi dagen med äggletande, alla fick några ledtrådar, vissa klurigare än andra, som ledde fram till ett ägg med godis, såklart ;)
Sedan blev det påskmiddag, jag åt inte lchf fullt ut igår, utan åt lite potatis till sillen och laxen. Jag var också tvungen att smaka på vår vegetariska Jansson som jag gjorde för första gången. Den innehöll champinjoner istället för anjovis. Grädden som kokade upp med kryddpeppar, hela nejlikor och salt smakade som lagen till anjovisen ungefär (väldigt salt lag men som blev perfekt till potatisen sedan). Den blev jättegod!

Jag hann avnjuta en kopp kaffe i solen också, ute på den nästan snöfria balkongen :) Hoppas på vår snart ;)

20130421-094126.jpg

2 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *