Överkast och kuddar

Nu har jag shoppat lite till sovrummet. Måste ju få lite mysigt där inne :) Har letat lite kuddar och hittat några som jag vill ha iallafall, blir helt klart mycket mysfaktor med härliga kuddar! Kudden med hjärtat är från Lexington Company och den blev jag kär i första gången jag såg den… men den var rätt dyr så jag tänkte, några dagar, innan jag åkte och köpte den ;)

Kunde inte motså att köpa två jättefina ljuslyktor från Kosta Boda, den ena heter Brick (fyrkantiga) och den är såååå superfin! Köpte en rund (Atoll) också för att matcha lite, jättehärliga färger! Kommer sprida härligt ljus i kvällsmörkret, med lite härliga doftljus från Partylite så är mysfaktorn hög :)

Är riktigt nöjd med färgvalet, blått och vitt i sovrummet. Känner mig inte riktigt som en blå/vit tjej annars ;) Det brukar vara svart, vitt och grått – eller riktigt klatchiga färger som cerise eller limegrönt :)

1 person likes this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *