Livet

Underbara tjejer <3

Under veckan som har gått har jag fått uppleva glädjerus, och det har fått mig att inse att livet är faktiskt mest underbart även om det är lite komplicerat från tid till tid. Man får helt enkelt ta till vara på alla glada, underbara och öförglömliga stunder! Och sopa skiten under mattan 😉 Jag har fasen mått dåligt klart nu!

Yngsta tjejen var med talangjakten på skolfesten, jag var med som klassvakt – som tur var!!!! Jag visste inte ens att hon skulle vara med och sjunga förrän hon sa det i telefon samma dag 🙂 Och hon var alldeles underbar! Hon och en kompis sjöng ”Hallelujah” – oj, hon var så otroligt duktig! Vlken sångröst hon har! Jag blev så rörd att jag kom av mig helt men sista versen hamnade på film, fick liksom inte igång mobilen… Min äldsta dotter sjunger nästan hela tiden, liksom jag ;), och har uppträtt så henne hör vi hela tiden, så det var så roligt att lilltjejen ställde upp – att hon vågade! Filmklippet är mms:at till väl utvalda 😉

Nu i veckan var det Michans tur, hon sjunger på Kulturskolan och de hade ett uppträdande. Oj, va duktiga alla var. Michan är helt otrolig! Vilket självförtroende hon har på scenen! Hon sjöng Shalott av hennes favoritartist Emilie Autumn och hon var så duktig! Syrran var med också, hon har aldrig hört henne sjunga så här och hon blev helt tagen på sängen 🙂 Nu måste jag bara få till min bluetooth på min laptop så jag kan skicka över klippet från mobilen – sladden är förlagd och det är för stort att mailas…

Jag grät då och kommer gråta varje gång jag hör dessa sånger. Mina älskade barn <3

1 person likes this post.

2 kommentarer på “Underbara tjejer <3”

  1. Jag gråter fortfarande när jag hör Shalott ibland XwX
    Gjorde det första gången jag hörde den, för mer än ett år sedan, haaaaah.
    ~ *Happy memories* ~

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *