Livet

Underbara vår

Nu, äntligen, verkar det som att våren är påväg! Tittar jag upp mot himlen ser jag bara blått och träd som svajar (de är dessutom HELT snöfria :). Tittar jag ner på marken ser jag därimot snö, snö och is till förbannelse. Området utanför huset ligger i norrland ser det ut som, kommer man ut på stora vägen är den helt snöfri och torr. Men inte här serru. Har är det sand, hakar och ett bra balanssinne som gäller för att man inte ska halka runt på isen 😉 Men det finns alltså hopp – solen fortsätter att skina, må den smälta bort eländet!

Igår var jag och tjejerna och shoppade. Det blev en hel drös med skor. Ett par till mig, 2 par till lilltjejen och ett par till stora tjejen. Vårskor 😀 Det var så skönt ute att det blev en glass i solskenet också i väntan på bussen hem.

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *