Livet

Ibland händer det mycket i livet

Som nu. Börjar dock se ljuset i tunneln 🙂 Hösten och vintern har varit turbulent, jag har mått lite si och så. Det har gått upp och ner, minst sagt. Det har hänt både tråkiga och bra saker men nu ligger fokus på allt bra som har hänt och jag ska bara blicka framåt 🙂 Jag har börjat jobba efter min utbildning. Jag är färdig lärare 😀 Och det är jättekul att ha fått komma igång att jobba, även om det är lite tungt. Man är ju liksom inte van… Lite smått trött är jag när jag kommer hem, hehe. Dagarna går liksom i ett.

I veckan kom Jobi till oss och jag köpte ett par skor, en Web sandal 😀 Ska bli spännande att promenera med dem. Ska tydligen vara bra för ben-, sätes- och ryggmusklerna. Kan ju behövas!!

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *