Livet

Hualigen vilket väder

Ush, nu kom man ju på hur det brukar vara när det är vinter… Jag gillar ju iof vintern och snö. Men det är inte lika mysigt när det är snöblandat regn och när det blåååååser som det gjort idag… Åkte iväg till Tina för att plugga lite, och blev ju dygnsur… Först när jag väntade på bussen, för den var ju en liten aningens sen så klart. Sen så smälter ju snön när man kommer in i vämen på bussen, och sen ut i snöovädret igen… Mina jeans var böta från låren och ner. Burr!!

Det går ganska bra att plugga i allafall, men det blir ju värre och värre ju fler sidor man skriver. För att få ihop analysen av sitt resultat med hjälp av teorin så gäller det ju att scrolla, scrolla och scrolla. Och skriva ut, läsa, ändra och skriva ut igen… Herregud jag kommer vara trött på mitt examensarbete när det väl är klart…

Nä, nu är det dags att kura ihop sig i stugan, under duntäcket med lite ljus tända 🙂

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *