Hemmet

Hallen i princip klar nu :D

Nu har hallmöblerna blivit färdigmålade och det står nu och pryder sin plats. Alltså de blev riktigt bra! Hela hallen blev riktigt bra måste jag säga. Tänk vad lite färg på möblerna kan göra, ja, för ett helt rum 😉 Så basic som vitt & svart 😀 Allt är klart, förutom taklisterna (förståss..) sen måste ju den inbyggda altanen (som numera kallas farstu fixas till så den också blir vit, där inne är det bara träpanel. Blir snyggt mot det svarta pianot som står där)

Be the first to like.

3 kommentarer på “Hallen i princip klar nu :D”

  1. Ursäkta mig nu… men… SATAN I GATAN vad snyggt!!!!
    Superduperläckert!! *vill oxå ha*

    Skulle ni ha ett till golv slipat? Jag skcikar Mika.. bara du kommer hit och hjälper mig med färgval! ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *