Hemmet

så var det hallmöblerna

Vi har hallmöbler i serien Leksvik från Ikea, brunbetsade möbler, en skohylla och en hatthylla. Jag gillar stilen jättemycket, lite lantlig stil… Men inte så snyggt med brunbetsat nu när hallen är vit, svart & silver/grå. Så nu har de slipats och grundmålats.

Jag tänkte mig hatthyllan i vitt och skohyllan också.. da,da.. vit 🙂 Nä, skoja bara. Jo, den ska vara vit men överdelen ska vara svart tänkte jag (eller den blir det nu…).

Har kollat runt lite på vad jag mer ska ha i hallen, vore bra att ha något att sitta på… Ska man bara ha en stol, eller en bänk kanske? Vill ha en glashylla på ena väggen också som jag ska ha mina nya cultisar på, och en spegel såklart 😀

Be the first to like.

2 kommentarer på “så var det hallmöblerna”

  1. Snyggt. Tänk vad bra det är när man kan fixa till det man redan har. Passar våra fattiga student plånböcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *