Hemmet

Hallgolvet

I Torsdags var Mika här och slipade hallgolvet – oj så fint det blev!!! Ser ju för sjutton nytt ut!! I fredags kom han igen och lackade golvet. Ungarna tyckte det var kul eftersom de fick klättra in genom köksfönstret eftersom vi bara kunde använda hallen i omgångar fram till 23.00 – då det var torrt 😀

Men så bra det blev!!! NU måste vi ju slipa resten av husets ekparkett också 😉 Hallen ligger ju mitt i mellan – med sitt snygga golv, tittar man till vänster = ugly golv, tittar man till höger = same, same, tittar man rakt fram ligger det ännu mer i ett utrymme som man kanske skulle kunna kalla hall nummer 2!?

Nyslipad ekparkett till folket!! (eller bara oss räcker gott och väl) nu måste jag bara komma på nåt bra sätt att flirta/muta/övertala golvsliparen 😉 för om någon ”annan” gör det slutar det väl med att vi har ett hål i golvet.. Vore bra om man kunde vinna på hästarna så man kunde lägga in en rejäl muta 😀

Tack Mika!!!

Be the first to like.

2 kommentarer på “Hallgolvet”

  1. Gud så fint! Jag är så glad för eran skull!!!Hallen är ju det första som möter ögat 🙂 Måste kännas bra, bra jobbat Westbergarna fortsätt med resten nu, det gör en så glad kramar från Agerlo 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *