Hemmet

Tapeterna i hallen

Nu börjar det arta sig i hallen. Det är färdigmålat i princip, ska bara stryka det lilla fönstret en sista gång med färg. Och tapeterna har nu börjat sättas upp. Det blir skitfint!!!

Vi beställde en rulle tapet för lite, det var lite med avsikt eftersom man inte kan lämna tillbaka beställda rullar så vi ska beställa en till rulle innan vi kan fortsätta. Det tar några dagar innan rullen kommer hem så vi får fortsätta lite senare 🙂 Men kisar man och kollar på den ena sidan av hallen så kan man ana hur det blir tillslut ;D

Det som behöver göras sen är att sätta upp listerna, slipa golvet, inhandla ny spegel & lite nya lampor och smått och gott… Sen är det bara att gå på sovrummet… 😀 Den honungsfärgade dörren tillhör sovrums-projektet…

Eftersom jag ändå är i pajbakar-tagen så tänkte jag att jag skulle smälla ihop en hallonpaj nu så äldsta tjejen & jag kan mumsa på till tv:n, lilltjejen är med sin pappa hos en kompis & hon ska sedan sova över där. Så vi får en HEL paj för oss själva 😉

hallen

tapet_hall

Be the first to like.

5 kommentarer på “Tapeterna i hallen”

  1. Har letat efter typ en sån tapet överallt. Vad är det för märke? Eller var har du köpt den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *