Hemmet

Dags att renovera hallen

Idag har det inhandlats färg och tapeter till hallen… Operation vitt kan man säga, håller på i huset 😀

I helgen som var målade jag på fönsterkarmarna i köket, och då var vardagsummet & köket vitt. Från början var allt i trä = bastu, bastu, BASTU!! Oh så hemskt! Nu börjar det bli vitt och det blir såå snyggt!!

I hallen har vi panel upp på halva väggen så den ska bli vit och även taket, sen har jag hittat en såå snygg tapet i mörkgrått & silver, kommer nog bli kanonfint i kontrast till det vita. Halva huset är ju redan helvitt eftersom det är täckt av träpanel, så det blir lite kul att få upp lite tapeter också.

Trodde jag visste vad jag ville ha för tapeter i sovrummet också, men kollade idag igen och det kändes inte riktigt rätt. Sovrummet är ganska stort och eftersom panel & tak ska målas vitt vill jag ha en mörkare tapet… men hur mörk kan man ha när rummet är så pass stort (25 kvm)… Det får ju inte bli för mycket… Hmm, måste klura lite på det.

fargburkar

Be the first to like.

1 kommentar på “Dags att renovera hallen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *